Over Kachelbeurs

KachelBeurs.nl is de groothandel voor zowel particuliere als zakelijke klanten op het gebied van kachels. We bieden uitsluitend A-merk kachels aan, inclusief garantie, tegen een betaalbare prijs.

Uiteraard leveren we ook alle benodigde installatiematerialen en accessoires om jouw installatie helemaal compleet te maken.

Als je de installatie van jouw en/of rookkanaal wilt laten uitvoeren door een installateur, is dat geen enkel probleem en helpen wij je graag. Met onze eigen installateurs zijn wij dagelijks bezig met het installeren van kachels en rookkanalen.

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Alle details vindt je op onze contactpagina.

Wie zijn wij

Welkom bij Kachelbeurs, dé webshop voor hoogwaardige kachelonderdelen. Onze toewijding aan kwaliteit wordt weerspiegeld in onze uitgebreide selectie A-merk producten. Voor een naadloze installatie kan je vertrouwen op M&M Installatie B.V., experts in hun vakgebied.

Wij bieden zowel bezorging- als afhaalmogelijkheden aan. Afhalen kan op afspraak.

Onze openingstijden zijn als volgt:

  • maandag-vrijdag: 09:00-17:00.
  • zaterdag-zondag: gesloten.

Installaties

Wil je graag dat jouw kachel met zorg wordt geïnstalleerd door een professional? Wij bieden deze mogelijkheid. De installatie wordt verzorgd door het team van M&M Installatie B.V. Met toewijding en vakmanschap zorgen zij ervoor dat jouw kachel zorgvuldig en nauwkeurig wordt geïnstalleerd. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en als je vragen hebt, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Samen zorgen we voor een comfortabele en zorgeloze ervaring.